konferens, workshop eller jubileum? 

 

andra uppdrag

Läs mer här:

 

Stora TransportDagen 2016

Trendspaning under ledning av Maria Nygren, Transportföretagen,  Maria Rankka, vd Stockholms Handelskammare, Maria Eriksson, 366 Days of Sharing och Maria Börjesson, universitetslektor KTH

Med möten som passion

Alltför många möten, seminarier och konferenser håller inte måttet, och hur många gånger har man inte gått hem med känslan att tiden kunde ha använts bättre. Och tid är pengar, som bekant. Med stor egen erfarenhet som arrangör vet jag att alla möten kan tas till en högre nivå med noggranna förberedelser, en genomtänkt strategi och en dos kreativitet! De som vill realisera potentialen tillsammans med en erfaren rådgivare och kreatör är mina potentiella kunder.

“Jag brinner för möten och jag vet hur man höjer nivån!”

 

detta tillför jag 

Jag är intresserad, brett samhällsorienterad och nyfiken på människor. En gedigen bakgrund från olika näringslivsorganisationer har gjort mig väl rustad att leda möten inom ett brett spektrum av branscher, där specialområdena är infrastruktur-, miljö- och hållbarhetsfrågor. Med ett stort nätverk inom näringsliv, politik och myndigheter kan jag föreslå lämpliga talare och debattörer för olika typer av möten.

Det är viktigt att även mindre företag och organisationer ska kunna arrangera möten av hög kvalité och anlita en moderator. Därför erbjuder jag flexibla upplägg och tillämpar flexibel prissättning.

1. Möte från ax till limpa

Jag är involverad från ax till limpa: deltar fullt ut i den kreativa processen, från idé, val av mötesform, uppläggning, val av talare, kontakt med talare till genomförande och med mig  som moderator.

2. Moderatorsuppdrag

Jag åtar mig även renodlade moderatorsuppdrag, dvs. där uppdragsgivaren har planerat evenemanget och där mitt huvudsakliga uppdrag blir att kommunicera uppdragsgivarens frågor till talarna samt leda sessionen. Med mig som moderator får du en person som håller tiden och ser till att medverkande talare och debattörer kommer till sin rätt.  

Maria Som moderator, Externa länkar:

Presentation hos Kvinnliga talare http://www.kvinnligatalare.se/maria-nygren/ och hos Sveriges talare http://www.sverigestalare.se/moderatorer/maria-nygren

 

Axplock genomförda möten